Aanmeldformulier basisschool

Aanmelden voor plaatsing tussen 1 oktober 2021 en 1 oktober 2022 op een basisschool in Volendam kan via onderstaande formulier.
Ook wanneer u uw kind niet aanmeldt voor een basisschool in Volendam, wilt u dan toch de gegevens invullen en het formulier versturen?  

Plaatsingsregels en voorrang

Bij plaatsing zijn de beschreven uitgangspunten leidend. Heeft u al een of meerdere kinderen op onze scholen? U kunt ervoor kiezen met voorrang geplaatst te worden. Plaatsing kan dan wel afwijken van de school waar kinderen uit de straat en/of buurt naartoe gaan.

Voorrang voor kinderen uit hetzelfde gezin

Heeft u al kinderen op een basisschool in Volendam en wilt u voorrang voor een school van een van de andere kinderen uit het gezin?
Voorrang wordt verleend zolang de capaciteit toereikend is en op basis van geboortedatum van de kinderen die al op school zitten.

Plaatsing en voorkeuren

De mogelijkheid om overige voorkeuren te honoreren is vanuit het huidige beleid beperkt. Incidenteel kan de commissie afwijken van de uitgangspunten. U kunt hieronder wel de voorkeur voor een school aangeven.

De basisscholen in Volendam die vallen onder het bestuur van de Stichting Katholiek Onderwijs Volendam zijn de volgende:

De Blokwhere
Oosterom 1
St. Jozefschool
C.J. Conijnstraat 23
St. Nicolaasschool
Edammerweg 54
St. Petrusschool
Schoklandstraat 73
J.F. Kennedyschool
Edammerweg 55
De Spinmolen
Chr. van Abkoudestraat 103
De Springplank
Leendert Spaanderlaan 30
't Kofschip
Franekerlaan 23
De Aventurijn
Willem Tholenstraat 23
Welke basisschool heeft uw voorkeur?

Aan invulling van dit formulier kunnen geen rechten met betrekking tot plaatsing van het opgegeven kind worden ontleend.

Volendam,
Opnieuw